HomeNetherlandsVacature Manager (Account Director) – Corporate & Consumer PR

Vacature Manager (Account Director) – Corporate & Consumer PR

Vacature Manager (Account Director) – Corporate & Consumer PR

Wij zijn op zoek naar een Manager (Account Director) Corporate & Consumer PR ter versterking van ons team in Den Haag. We zoeken een ambitieuze en zelfverzekerde initiatiefnemer die graag het voortouw neemt in strategieontwikkeling en campagne-uitvoering. Beschik jij over een groot aanpassingsvermogen, ben je flexibel en gedijt je goed in een snelle en steeds veranderende omgeving? Lees dan vooral verder!

Als Manager Corporate & Consumer PR ben je betrokken bij het leiden van campagnes en projecten op hoog niveau. Een belangrijk onderdeel van je rol is het geven van strategisch advies, het opstellen van goed doordachte communicatievoorstellen en het uitvoeren daarvan samen met je collega’s. Werken bij BCW betekent werken met opdrachtgevers uit binnen- en buitenland in een sterk internationale omgeving.

We zoeken een gedreven collega met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Werkte je al eerder voor een communicatiebureau, dan wordt dat zeer gewaardeerd.


Wie zijn wij?

BCW behoort tot de top drie van communicatiebureaus in de wereld. Wij werken samen met klanten in uiteenlopende sectoren en bedienen hen van uitstekend advies op het vlak van Public Relations, Corporate en Public Affairs, Crisis- en Issuemanagement. Samen met hen bepalen we de strategische richting en ondersteunen we bij de uitvoering. We begrijpen de kracht van creativiteit en creëren innovatieve en onverwachte ideeën die aandacht verdienen. Ons werk is indrukwekkend en divers, net als ons klantenportfolio. Ook dat maakt werken voor BCW zo leuk en uitdagend.

Bij BCW heeft je werk impact. Wij doen dat samen met uitzonderlijke klanten in een omgeving die jouw succes prioriteit geeft, samenwerking aanmoedigt en jouw persoonlijke waarden erkent en respecteert.

Wat vraagt deze functie van jou?

Campagneplanning & Strategie: Je hebt het vermogen om creatieve en innovatieve communicatiestrategieën te ontwikkelen en -toolkits samen te stellen. Je leidt projecten, beheert de budgetten en bewaakt KPIs

Mediarelaties: Je hebt sterke mediarelaties en uitstekende kennis van het online en offline medialandschap.

Influencer marketing: Je bent in staat de juiste influencers te identificeren en maakt daarbij gebruik van specifieke door BCW ontwikkelde tools. Je ontwikkelt campagnes waarbij je de verbinding weet te leggen tussen de wensen en de doelen van de opdrachtgevers en de mogelijkheden van de influencer.

Brede maatschappelijke interesse: Je bent geïnteresseerd in wat er om je heen gebeurt, volgt het nieuws op de voet en weet actuele ontwikkelingen door te vertalen in kansen voor opdrachtgevers.

Relaties met klanten: Je voelt je comfortabel als het vertrouwde, dagelijkse aanspreekpunt voor al je opdrachtgevers en wordt door hen gezien als hun vanzelfsprekende 'trusted advisor’.

Geïntegreerd werken: Je bent in staat om op een geïntegreerd niveau te werken met andere BCW en WPP kantoren zowel in Nederland als in andere markten.

Kwaliteitsnormen: Je streeft de hoogst mogelijke professionele normen na en hebt onberispelijke aandacht voor details.Ontwikkeling van mensen en teams: Je coacht en begeleidt graag teamleden en begeleidt hen tot goed presterende individuen.

Commercieel bewustzijn: Je toont een goed begrip van zaken als capaciteitsplanningen, prognoses, OOP's tracking en maandelijkse factureringscyclus voor klantenaccounts en gebruikt je kennis en ervaring om de winstgevendheid te helpen behouden.

Agency Development: Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van BCW op zowel lokaal als internationaal niveau door je aan te sluiten bij practice groups en andere fora.

Wat jij van ons mag verwachten:

  • Een leuk team en een open cultuur
  • De meest uitdagende vraagstukken in ons vakgebied
  • Zeer uiteenlopende opdrachtgevers in een sterk internationale omgeving
  • Werken met de beste vakgenoten binnen ons internationale netwerk
  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Flexibiliteit, ook in werkplek (op kantoor en vanuit huis)
  • Volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden


Interesse?

Stuur een e-mail met korte kennismaking en CV voor 28 april naar [email protected].

Heb jij ons nieuwsgierig genoeg gemaakt, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Zijn we allemaal na dit eerste gesprek nog steeds enthousiast, dan volgt een tweede en laatste gesprek. Een assessment kan eventueel onderdeel uitmaken van deze procedure.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben of ben je er bijvoorbeeld niet zeker van of deze vacature iets voor jou is, stuur dan gerust een mail naar [email protected] of bel via 06-51351473.