HomeNetherlandsVacature Junior Consultant - Corporate & Consumer PR

Vacature Junior Consultant - Corporate & Consumer PR

BCW zoekt Junior Consultant – Corporate & Consumer PR

Wij zijn op zoek naar een Junior Consultant Corporate & Consumer PR ter versterking van ons team in Den Haag. We zoeken een ambitieuze en zelfverzekerde initiatiefnemer die graag het voortouw neemt in strategieontwikkeling en campagne-uitvoering. Beschik jij over een groot aanpassingsvermogen, ben je flexibel en gedijt je goed in een snelle en steeds veranderende omgeving? Lees dan vooral verder!

Als Junior Consultant ben je betrokken bij het vormgeven van campagnes en projecten op hoog niveau. Een belangrijk onderdeel van je rol is het opstellen van goed doordachte communicatievoorstellen en het uitvoeren daarvan samen met je collega’s. Werken bij BCW betekent werken met opdrachtgevers uit binnen- en buitenland in een sterk internationale omgeving.

We zoeken een gedreven collega met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Werkte je al eerder voor een communicatiebureau, dan wordt dat zeer gewaardeerd maar dat is geen vereiste.

Wie zijn wij

BCW behoort tot de top drie van communicatiebureaus in de wereld. Wij werken samen met klanten in uiteenlopende sectoren en bedienen hen van uitstekend advies op het vlak van Public Relations, Corporate en Public Affairs, Crisis- en Issuemanagement. Samen met hen bepalen we de strategische richting en ondersteunen we bij de uitvoering. We begrijpen de kracht van creativiteit en creëren innovatieve en onverwachte ideeën die aandacht verdienen. Ons werk is indrukwekkend en divers, net als ons klantenportfolio. Ook dat maakt werken voor BCW zo leuk en uitdagend.

Bij BCW heeft je werk impact. Wij doen dat samen met uitzonderlijke klanten in een omgeving die jouw succes prioriteit geeft, samenwerking aanmoedigt en jouw persoonlijke waarden erkent en respecteert.

Wat vraagt deze functie van jou?

 • Mediarelaties: Je hebt een uitstekende kennis van het online en offline medialandschap.
 • Influencer marketing: Je bent in staat de juiste influencers te identificeren en maakt daarbij gebruik van specifieke door BCW ontwikkelde tools. Je ontwikkelt campagnes waarbij je de verbinding weet te leggen tussen de wensen en de doelen van de opdrachtgevers en de mogelijkheden van de influencer.
 • Copywriting: Je schrijft gemakkelijk en vlot en draagt bij aan de ontwikkeling van persberichten, briefing documenten, blogs, media strategieën, influencerbriefs, adviesrapporten, client presentaties etc.
 • Event management: Je begrijpt wat nodig is om een (press)event tot en succes te maken. Je regelt de logistiek, verzorgt mailings, scout naar locaties en laat product send-outs soepel verlopen. Kortom, het is jouw project!
 • Campagne-uitvoering: Je werkt samen met collega’s uit binnen- en buitenland aan diverse campagnes. Je bewaakt de budgetten en houdt het doel van de opdrachtgever scherp in de gaten.
 • Brede maatschappelijke interesse: Je bent geïnteresseerd in wat er om je heen gebeurt, volgt het nieuws op de voet en weet actuele ontwikkelingen door te vertalen in kansen voor opdrachtgevers.
 • Kwaliteitsnormen: Je werkt nauwkeurig en secuur en hebt oog voor detail.


Wat jij van ons mag verwachten:

 • Een leuk team en een open cultuur
 • De meest uitdagende vraagstukken in ons vakgebied
 • Zeer uiteenlopende opdrachtgevers in een sterk internationale omgeving
 • Werken met de beste vakgenoten binnen ons internationale netwerk
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Flexibiliteit, ook in werkplek (op kantoor en vanuit huis)
  Volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden


INTERESSE?

Stuur een e-mail met korte kennismaking en CV voor 28 april naar [email protected]

Heb jij ons nieuwsgierig genoeg gemaakt, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Zijn we allemaal na dit eerste gesprek nog steeds enthousiast, dan volgt een tweede en laatste gesprek.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben of ben je er bijvoorbeeld niet zeker van of deze vacature iets voor jou is, stuur dan gerust een mail naar [email protected] of bel via 06-51351473.

Omdat wij een klein, hecht team hebben, word je overal in meegenomen. Van meedenken met interessante vraagstukken tot content creatie en het beheren van sociale media. En omdat we voor veel verschillende, bekende klanten werken, is elke dag uitdagend en nooit hetzelfde!”

Lysanne Spierenburg

Junior Consultant bij BCW
Microsoft Teams image 22