Om oss

Aboutpage capabilities shapecompositions 03

BCW Oslo er et strategisk kommunikasjonsbyrå. Vi bruker innsikt og idékraft for å gi deg innflytelse.

Innsikt: Hvem er vi?

BCW er et strategisk kommunikasjonsbyrå. Nå tar vi med oss faglig tyngde og historie fra over 40 år som Burson-Marsteller inn i de nye tiåret som Burson Cohn & Wolfe. Vi gir våre kunder ærlige råd basert på innsikt, utvikler kreative konsepter med stor idékraft, og skreddersyr løsninger som skaper endring og gir innflytelse.

Vi gir tydelige og ærlige råd basert på innsikt, har integriteten til å gi tydelige råd selv når de ikke nødvendigvis er det du vil høre og selger aldri noe vi ikke mener virker.”

Idékraft: Hva gjør vi?

I BCW Oslo kombinerer vi vår kompetanse over hele kommunikasjonsspekteret for å levere løsninger av høy kvalitet til alle våre kunder. Sammen har vi bakgrunn fra design, merkevarebygging, digital kommunikasjon, media, politikk, næringsliv og offentlig sektor. Med et aktivt nettverk over hele verden er vi der du er – og ved å forstå og forme din målgruppes oppfatninger gir vi deg gjennomslag.

Våre tjenester:

  • Merkevarebygging
  • Identitet og design
  • Medier og kriser
  • Public affairs
  • Digital strategi
  • Research og analyse
  • Kampanjer

Innflytelse: Hvordan gjør vi det?

I BCW Oslo er vi stolte av å jobbe i et miljø med fokus på åpenhet og nysgjerrighet, og ønsker alltid å utvikle oss videre. Vi brenner for faget vårt og trives best når det er mye å gjøre. Vi stiller spørsmål før vi antar, går grundig til verks og undersøker alle innfallsvinkler. Vi gir alltid ærlige råd og vi tar godt vare på både hverandre og kundene våre.

Som rådgivere verdsetter vi ærlighet og åpenhet. Vi stiller høye krav til oss selv og andre, respekterer hverandre og gjør hverandre gode. Vi lytter mer enn vi snakker.”