HomeNorwayNewsroomSolid årsresultat for BCW
Facebook iconLinkedIn iconTwitter icon

Solid årsresultat for BCWJune 21, 2023

BCW Oslo viser til vekst på 154 prosent i årsresultatet.

Facebook iconLinkedIn iconTwitter icon
Kristian Sarastuen adm. dir. for BCW Oslo. Foto/ill.: BCW
Kristian Sarastuen adm. dir. for BCW Oslo. Foto/ill.: BCW

BCW Oslo viser til vekst på 154 prosent i årsresultatet.

Facebook iconLinkedIn iconTwitter icon

BCW Oslo-sjef Kristian Sarastuen ser nå frem til nok et år med gode resultater.

– Vi la en strategi for tre år siden som vi har fulgt og utviklet. Dette har kundene respondert veldig positivt på, og vi vil fortsette med vårt fokus på strategisk rådgivning, myndighetskontakt og ESG, sier Sarastuen.

I fjor sa Sarastuen at han trodde den gode utviklingen ville forsterke seg i 2022, og han hadde rett.

– Vi har en betydelig økning i resultatet sammenlignet med fjoråret. Det viser at vi har fullt fokus på å bistå våre kunder i deres satsing. BCW Oslo har et fantastisk dyktig, motivert og trivelig team som jeg er utrolig stolt av. Vi ønsker å vokse dette teamet ytterligere, både gjennom å rekruttere og fortsette å støtte karriereutviklingen til våre eksperter. Vi er klar over at vi er et attraktivt byrå, og fikk nylig 110 søkere til vår praksisplass. Nivået på de kvalifiserte søkerne er skyhøyt, men så legger vi listen ganske høyt også, fortsetter Sarastuen.

BCW Oslo er det norske kontoret til BCW som er det ledende globale kommunikasjonsbyrået og verdens tredje største kommunikasjons konsulenthus. I Norge er virksomheten fokusert på strategisk rådgivning for store norske og internasjonale organisasjoner, og vi samarbeider ofte med våre kolleger i Brussel, Washington London, Stockholm og Helsinki.

– En stor del av oppdragene våre har en kobling til bærekraft og ESG. Vi er også spesielt begeistret for bioøkonomi og industri. Ellers følger vi selvfølgelig tett med hvordan kunstig intelligens nå får ny innvirkning på oss i fremtiden, både på lokalt nivå og gjennom vårt internasjonale initiativ BCW AI Navigate, hvor vi hjelper bedrifter med å navigere i den dynamisk utviklende verden av kunstig intelligens, sier Sarastuen.

– Jeg tror vi er vanskelige å slå i det norske markedet dersom kunden trenger hjelp til strategisk rådgivning på høyt internasjonalt nivå. Vår ambisjon er å sikre at vi har det beste teamet som kan flytte folk og drive resultater for våre kunder.