HomeNorwayNewsroomVi trenger flere engasjerte og kloke hoder
Facebook icon
LinkedIn icon
Twitter icon

Vi trenger flere engasjerte og kloke hoderApril 21, 2023

Burson Cohn & Wolfe (BCW) er et av verdens ledende kommunikasjonsbyråer med 4 000 ansatte på verdensbasis. Vi er et internasjonalt miljø der arbeidsspråket like ofte er engelsk som norsk og nære kolleger sitter i byer som Oslo, London, Brussel, Washington og Stockholm. Kommunikasjonsbransjen kåret i april 2023 BCW til beste nordiske byrå.

Vi har stor pågang fra våre kunder og nå søker vi etter interns som vil være knyttet til våre arbeidsområder innen samfunnskontakt og selskapskommunikasjon i vårt Oslo-team.

Internship

Vi søker etter en intern som vil lære av og bidra i teamet vårt. Som intern i BCW vil du bli en del av et dynamisk kommunikasjonsmiljø som jobber med hele bredden av kommunikasjonsfaget. En stor del av oppdragene våre er relatert til ESG/Bærekraft. Du vil få jobbe med kunder i både offentlig og privat sektor sammen med noen av bransjens fremste rådgivere.

Du har et skarpt fokus på resultater, samtidig som du liker å prestere sammen med andre i tverrfaglige team. Vi ser etter deg som enten nærmer deg slutten av utdannelsen din eller er fersk i arbeidslivet. Politisk erfaring, enten dette er på nasjonalt, regionalt eller lokalt nivå, og kjennskap til politiske prosesser og analyse vil være en fordel. Det er gode muligheter for en fast ansettelse etter et internship hos oss, og flere av våre ansatte har tidligere vært interns. Vi ser derfor etter deg som ønsker en karriere i BCW etter avsluttet internship.

Vi leter etter noen som:

 • Har høyere utdanning innen relevante fag eller relevant erfaring
 • Er selvgående og ikke redd for å ta litt plass
 • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • Har gode samarbeidsevner og solid gjennomføringsevne
 • Er resultatorientert, har sterk vilje til å lære av andre og ønsker å dele av egen kunnskap
 • Elsker å jobbe i team med andre dyktige folk

Hos oss i BCW får du:

 • Arbeide med spennende kunder, utfordrende kommunikasjonsoppdrag og jobbe tett på ledelsen i noen av verdens største virksomheter
 • Muligheten til å jobbe med noen av Norges beste kommunikasjonsrådgivere
 • Muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Utvikle din byråerfaring eller første steg inn i en karriere i bransjen
 • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser

Vi ser etter deg som har en brennende interesse for kommunikasjonsfaget og har lyst til å utvikle deg sammen med oss.-Kontakt oss i dag da vel!

Send oss din CV, søknad og vitnemål/karakterutskrift på: [email protected]

Lurer du på noe eller ønsker å bli bedre kjent med oss:

Kontakt gjerne CEO, Kristian Sarastuen på +47 468 88 347 for spørsmål eller en prat

Søknadsfrist: 11. mai