HomeNorwayNewsroomVil du jobbe i et av verdens største kommunikasjonsbyrå? Vi trenger flere engasjerte og kloke hoder
Facebook iconLinkedIn iconTwitter icon

Vil du jobbe i et av verdens største kommunikasjonsbyrå? Vi trenger flere engasjerte og kloke hoderSeptember 14, 2022

Vi har stor pågang av nye oppdrag fra eksisterende og nye kunder. Nå søker vi etter tre nye kolleger. Vi er på jakt etter en seniorrådgiver som vil være ansvarlig for Public Affairs (PA) i Norden, en rådgiver, fortrinnsvis med erfaring fra kommunikasjonsbyrå, til styrking av vårt arbeid på myndighetskontakt og en intern-stilling.

Vi ser etter deg som er selvgående, proaktiv, team-orientert og som ikke er redd for å ta litt plass. Vi setter pris på at du står litt fremoverlent i skoa, er nysgjerrig og besitter stor lærevilje. Du har et skarpt fokus på resultater, samtidig som du liker å prestere sammen med andre i tverrfaglige team. Hos oss i BCW deler vi kunnskap for å lære og yte. Du vil bli en del av et dynamisk kommunikasjonsmiljø som har spisskompetanse på strategisk kommunikasjon og myndighetskontakt. En stor del av oppdragene våre er relatert til ESG/bærekraft. Du vil få jobbe med kunder i både offentlig og privat sektor sammen med noen av bransjens fremste rådgivere.

Nordic PA Lead- seniorrådgiver kommunikasjon

BCW har til sammen 100 rådgivere fordelt på våre kontorer i Norge, Sverige og Finland. I tillegg har vi samarbeidsavtaler med byrå i Danmark og på Island. Rollen som nordisk PA-lead vil innebære å forsterke og koordinere vårt arbeid innenfor myndighetskontakt, vinne nye kunder og bygge et sterkt nordisk PA-team. Personen vil rapportere til Kristian Sarastuen, CEO for BCW i Norge, men også jobbe tett med byrålederne for våre øvrige kontor. Nordic PA-lead vil i tillegg samarbeide med regionens PA-lead som sitter i Brussel, og også tilsvarende person i Washington. BCW har et sterkt globalt team innenfor PA, som bistår mange av verdens største konsern med krevende globale, regionale eller lokale oppdrag.

Kommunikasjonsrådgiver

Vi søker etter en ny kommunikasjonsrådgiver som vil være med å styrke våre arbeidsområder på samfunnskontakt og selskapskommunikasjon. Du har gjerne erfaring fra kommunikasjonsbyrå eller tilsvarende, politisk erfaring, enten dette er på nasjonalt, regionalt eller lokalt nivå, og solid kjennskap til politiske prosesser og analyse.

Internship

Vi søker etter en intern som vil lære av og bidra i teamet vårt. Som intern i BCW vil du bli en del av et dynamisk kommunikasjonsmiljø som jobber med hele bredden av kommunikasjonsfaget. Du vil få jobbe med kunder i både offentlig og privat sektor sammen med noen av bransjens fremste rådgivere. Vi ser etter deg som enten nærmer deg slutten av utdannelsen din eller er fersk i arbeidslivet, med en brennende interesse for kommunikasjonsfaget. Det er gode muligheter for en fast ansettelse etter et Internship hos oss.

Vi leter etter noen som:

 • Har høyere utdanning innen relevante fag eller relevant erfaring
 • Er selvgående og ikke redd for å gi tydelige råd
 • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • Har gode samarbeidsevner og solid gjennomføringsevne
 • Er resultatorientert, har sterk vilje til å lære av andre og ønsker å dele av egen kunnskap
 • Elsker å jobbe i team med andre dyktige folk

Hos oss i BCW får du:

 • Arbeide med spennende kunder, utfordrende kommunikasjonsoppdrag og jobbe tett på ledelsen i noen av verdens største virksomheter
 • Muligheten til å jobbe med noen av Norges beste kommunikasjonsrådgivere
 • Muligheter for faglig og personlig utvikling og å vokse inn i rollen som betrodd rådgiver
 • Utvikle din byråerfaring eller første steg inn i en karriere i bransjen
 • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser

Vi ser etter deg som har en brennende interesse for kommunikasjonsfaget og har lyst til å utvikle deg sammen med oss.-Kontakt oss i dag da vel!

Send oss din CV og søknad innen 15. oktober til: [email protected]

Lurer du på noe eller ønsker å bli bedre kjent med oss:

Kontakt gjerne CEO, Kristian Sarastuen på +47 468 88 347 for spørsmål eller en prat