Anu Heinonen

VP, Director, Financial Communications & IR

Anulla on yli 20 vuoden kokemus vaativista yritysviestinnän, sijoittajasuhteiden ja maineenhallinnan tehtävistä konsulttina, kansainvälisessä teollisuudessa sekä media-alalla.

More About Anu Heinonen

Anulle haasteet näyttäytyvät useimmiten mahdollisuuksina, ja pitkä kokemus yritysviestinnästä auttaa löytämään oikeat ratkaisut kinkkisimmissäkin tilanteissa. Anun ominta tonttia ovat talousviestinnän ja sijoittajasuhteiden ohella mm. strategia- ja muutosviestintä sekä yritysvastuun kehittämiseen ja viestintään liittyvät kysymykset.

Anu kuuluu Pohjoisrannan paluumuuttajiin. Hän aloitti uransa Pohjoisrannassa tradenomiopintojensa loppuvaiheessa vuonna 1997 ja palasi talous- ja sijoittajaviestinnän palveluistamme vastaavaksi konsultiksi syksyllä 2018. Lisäksi Anu on toiminut yritysviestinnän, sijoittajasuhteiden ja yritysvastuun päällikkö- ja johtotason tehtävissä Ahlstrom Oyj:ssä, Alma Media Oyj:ssa ja Suominen Oyj:ssä vuosina 2003-2018.

Vapaalla Anu touhuaa koirien ja hevosten kanssa. Saatat löytää hänet myös sananmukaisesti kädet savessa puutarhatöiden parista.

Anulle asiat näyttäytyvät mahdollisuuksina vaikeuksien tai haasteiden sijaan. Anulla on aina positiivinen meininki päällä ja se tarttuu.”


In the News