Enni Ikonen

Account Supervisor

Enni on monipuolinen vaikuttajaviestinnän asiantuntija, jolla on laaja ymmärrys yhteiskunnallisista järjestelmistä kansallisella ja kansainvälisellä skaalalla. Enni on analyyttinen, kunnianhimoinen ja langat käsissä pitävä konsultti – höystettynä positiivisella ja ihmisläheisellä elämänasenteella.

More About Enni Ikonen

Enni on jatkuvasti ympäröivästä maailmasta ja erilaisista ilmiöistä innostuva viestijä, joka nauttii ongelmanratkaisusta ja uuden oppimisesta. Tutkinto tietojenkäsittelyn tradenomin koulutusohjelmasta tukee Ennin prosessiohjautuvaa ja järjestelmällistä työotetta, joka heijastuu etenkin jämäkkään projektien hallintaan. Ydinosaaminen kulminoituu strategiseen vaikuttajaviestintään, toimintaympäristöjen analysointiin sekä kampanjasuunnitteluun.

Aikaisemmin Enni on työskennellyt monipuolisissa yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja viestinnän tehtävissä politiikan lisäksi yksityisellä sekä julkisella sektorilla. Hänellä on myös kattava kokemus erilaisista luottamustehtävistä kunta- ja aluepolitiikasta kansalaisjärjestöihin.

Vapaa-ajalla Ennin löytää jalkapallokentältä erotuomarin roolissa tai kotiseudultaan Pohjois-Karjalasta.


In the News