Kelli Korhonen

Senior Account Supervisor

Kelli on monilahjakas viestinnän ammattilainen, jolla on kokemusta useilta eri aloilta, kuten B2C, B2B sekä julkishallinnon aloilta. Hän on erikoistunut mediasuhteisiin ja kuluttajaviestintään. ​ Lisäksi hänen vahvuuksiinsa kuuluu sisällöntuotanto ja tarinankerronta. ​

More About Kelli Korhonen

Kelli on viestintäalalla kovaksi keitetty englannin kieleen erikoistunut humanisti ja ylpeä siitä! Kelli rakastaa konsultin elämää, sillä koskaan ei tiedä mitä seuraava päivä tuo tullessaan. Hän on tehnyt uransa aikana eri toimialoilla monipuolisesti projekteja sosiaalisen median kampanjoista mediavalmennuksiin ja viestinnän strategisesta suunnittelusta vaikuttajamarkkinointiin.

Sydäntä lähellä Kellillä ovat erityisesti kuluttaja- ja tuoteviestintä sekä uusien ja innostavien konseptien ideointi. Parhaimmillaan tämä konsultti on päästessään yhdistämään vastuullisuutta, leikkimielisyyttä ja ajankohtaisuutta.

Kun Kelli ei ole naputtelemassa konetta, hänet löytää todennäköisesti neulomasta tai metsäretkeltä koiran kanssa.

Kelli on asiantuntija, joka hallitsee minkä tahansa työn – oli se sitten projektin ja tiimin johtamista tai kädet savessa tekemistä. Hän on henkilö, jonka haluat ehdottomasti tiimiisi.”