Riitta Laine

SVP, Senior Director

Riitta on viestinnän kokenut ammattilainen, joka uskoo vahvasti viestinnän voimaan ja vaikuttavuuteen. Hän auttaa asiakkaitaan kiteyttämään tavoitteensa ja löytämään parhaat viestinnän ja vaikuttamisen keinot niiden saavuttamisessa. Riitta on erikoistunut viestinnän strategiseen suunnitteluun, muutos- ja kriisiviestintään sekä valmentamiseen.

More About Riitta Laine

Riitalla on runsaan 25 vuoden kokemus vaativista viestintähankkeista teollisuuden, palvelu- ja terveysalan asiakkuuksista. Hänellä on myös laajaa osaamista julkisen puolen hankkeista. Riitan toimeksiantoihin kuuluvat yritysten ja organisaatioiden tavoitetilan kiteyttäminen ja vaikuttavimpien taktisten valintojen löytäminen tavoitteiden saavuttamiseksi. Muutosten hallinta, yritysjärjestelyt ja kriistilanteet ovat hänen erikoisosaamistaan. Riitta on valmentanut satoja eri organisaatioiden asiantuntijoita ja johtoa kohtaamaan mediaa, eri sidosryhmiä ja potentiaaleja kriistilanteita.

Riitta on työskennellyt yli 20 vuotta viestinnän konsulttina. Ennen konsulttiuraa Riitta teki vuosia töitä kemianteollisuuden viestinnässä ja freelancer-toimittajana.

Riitta hakee energiaa työhönsä monenlaisesta liikunnasta, saaristosta ja musiikista. Yöpöydällä on aina korkea pino kirjallisuutta ja galleriakierrokset kuuluvat usein viikonlopun ohjelmaan.

Riitta on valtiotieteen maisteri (Helsingin yliopisto), Certified Business Coach ja sairaanhoitaja.

Riitta tuo liiketoimintaosaamista ja laajempaa näkemystä asiakkuuksiin. ​ Hänellä on kuitenkin inhimillinen ja sydämellinen ote sekä asiakastyössä ​ että kollegojen kohtaamisissa.”


In the News