Valtteri Pulkkinen

Account Supervisor

Valtteri on ratkaisukeskeinen analyytikko, joka tuottaa Pohjoisrannan asiakkaiden viestinnän tueksi syväluotaavia analyysejä, monitorointia ja tutkimuksia. Valtterin vahvuus on hyvä poliittisen järjestelmän tuntemus sekä kattava kokemus erilaisten data-analyysien suunnittelusta ja toteuttamisesta.

More About Valtteri Pulkkinen

Valtteri on tutkimusorientoitunut viimeistä sinettiä vaille valmis valtiotieteiden maisteri Turun yliopistosta. Valtterin luonnetta konsulttina kuvaa parhaiten kyltymätön tiedon jano, ratkaisukeskeisyys ja oivaltavuus. Hänen syvintä osaamista on analyyttinen ajattelu, jota hyödynnetään laajasti Pohjoisrannan eri asiakkuuksissa. Valtteri on aiemmin työskennellyt yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja tutkimuksen tehtävissä muun muassa Elinkeinoelämän keskusliitossa ja kuntasektorilla. Lisäksi Valtteri on työskennellyt Turun yliopistolla ja monenlaisissa luottamustehtävissä.

Valtteria innostaa erityisesti projektit, joissa yhdistyy yhteiskunnallinen vaikuttamistyö ja analyyttistä osaamista vaativat tietotarpeet.

Vapaa-ajalla hän sulkapalloilee, lukee, kalastaa ja hoitaa mökkipuutarhaansa.