Kristian Sarastuen

CEO

Kristian hjelper virksomheter og organisasjoner med å nå sine mål. Han jobber spesielt med myndighetskontakt, kommunikasjonsstrategier og adferdsendringskampanjer.

More About Kristian Sarastuen

Kommunikasjon er et kraftfullt verktøy og fører med seg et særlig ansvar. Ærlighet, nøyaktighet, transparens og integritet er verdier som må være på plass og som jeg setter svært høyt.”

Kristian er en av Norges mest erfarne strategiske kommunikasjonsrådgivere og har løst krevende kommunikasjonsoppdrag for en lang rekke norske og internasjonale virksomheter gjennom mange år. Han har særlig kompetanse på industri, klima- og miljø og råstoff. Kristian har også mottatt en lang rekke internasjonale prestisjepriser for dokumentert oppnådd effekt i kundearbeid han har ledet.

Kristian har 12 års erfaring som senior kommunikasjonsrådgiver for ulike byrå, inkludert de siste ni årene i ulike lederroller i Burson-Marsteller/BCW.

Kristian har i tillegg 15 års erfaring som nyhetsjournalist for medier som Dagbladet, VG og ukebrevet Mandag Morgen. Han er også medforfatter av boka Hva er EU (Universitetsforlaget 2005).

Kristian er utdannet «Master of European Public Affairs» fra Universitetet i Maastricht, Nederland.


In the News