HomeNetherlandsPublic Affairs

Public Affairs

Opereren in een steeds veranderend maatschappelijk speelveld.

Organisaties worden steeds meer het maatschappelijke speelveld in getrokken, of dat nu gewild is of niet. Snel veranderende (geo)politieke situaties zorgen steeds meer voor nieuwe verbindingen tussen bedrijven, instellingen, maatschappij en overheid. BCW helpt u meer te doen dan alleen reageren op verandering. Wij helpen u om op maatschappelijke verandering in te spelen zodat u er als organisatie sterker van wordt.

BCW’s wereldwijde public affairs & government relations-netwerk identificeert kansen, wijst op risico's en helpt op aankomende wet- en regelgeving in te spelen. Zo kunnen organisaties hun maatschappelijke ‘license to operate’ continue blijven verdienen en laten groeien. We helpen bouwen aan langdurige en betrouwbare relaties met overheden, instellingen en media. Dit geeft de basis aan onze cliënten om gebruik te kunnen maken van de krachten die onze wereld van vandaag vormgeven.

PA3
PA2

Onze aanpak

Geïntegreerde aanpak om stakeholders uw positie te laten horen.

BCW is een van de grootste communicatiebureaus ter wereld. Naast Public Affairs & Government Relations richten wij ons onder andere op Corporate Affairs, Public Relations, Crisiscommunicatie en Issuemanagement. Door de beschikbaarheid van dit brede scala aan expertises, zowel nationaal als internationaal, kijken wij met een creatieve blik naar uw situatie. Een plan voor politieke communicatie, waarin ook public relations en zelfs marketing een rol speelt, is dan ook geen uitzondering.

Advies en ondersteuning

BCW staat u op veel manieren bij op het gebied van Public Affairs & Government Relations. Ons team analyseert de situatie, voorziet u van advies, versterkt uw organisatie en verleent praktische ondersteuning. Onze services omvatten onder andere:

  • Politieke- en parlementaire monitoring
  • Stakeholder- en issuemapping
  • Positionering en key messaging
  • Ondersteuning bij stakeholder engagements
  • Training openbaar optreden en media relaties in een politieke setting
  • Ontwikkelen van materialen
BCW Site Images 01
Capabilitiesshapecomp govrelations

Lokaal en internationaal

Vanuit ons kantoor in Den Haag bieden we ondersteuning op de verschillende Nederlandse bestuursniveaus. Maar ook internationaal kunnen we via ons netwerk veel voor u betekenen. We hebben bijvoorbeeld grote kantoren in Brussel, Londen, Washington DC en Berlijn en voortdurend contact met onze collega’s daar.