BCW Nederland

Den Haag, Nederland

BCW Nederland is opgericht in 1981 en heeft een bewezen track record als agency partner voor nationale en internationale klanten. Onder leiding van CEO Barbara Mulder is BCW Nederland een full-service bureau met een divers team van ervaren communicatie- en public affairs professionals. Het team levert data-gedreven geïntegreerde communicatieprogramma's voor consumenten, bedrijven, crisismanagement, digitaal, public affairs, duurzaamheid, gezondheidszorg en technologie.

Met een strategische aanpak, een focus op innovatie en creativiteit, biedt het team oplossingen aan klanten uit uiteenlopende sectoren en heeft het specifieke producten ontwikkeld om best-in-class service te bieden. De BCW-cultuur is een inspiratiebron voor geweldig werk en in 2021 werd BCW's EMEA-netwerk door PRovoke Media uitgeroepen tot Pan-EMEA Consultancy of the Year.

Office Details


Werken bij BCW


Crisis support

Crisiscommunicatie support 500 x 384 px Menu

De crisiscommunicatie experts van BCW zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Niet alleen in Nederland, ook wereldwijd hebben wij een team voor u klaar staan.

Voor spoedgevallen en 24/7 support zijn wij te bereiken op de Crisis Service Line via +31 (0)70 302 11 99.