BCW Nederland

Den Haag, Nederland

BCW Nederland is opgericht in 1981 en heeft een bewezen track record als agency partner voor nationale en internationale klanten. BCW Nederland een full-service bureau met een divers team van ervaren communicatie- en public affairs professionals. Het team levert data-gedreven geïntegreerde communicatieprogramma's voor consumenten, bedrijven, crisismanagement, digitaal, public affairs, duurzaamheid, gezondheidszorg en technologie.

Met een strategische aanpak, een focus op innovatie en creativiteit, biedt het team oplossingen aan klanten uit uiteenlopende sectoren en heeft het specifieke producten ontwikkeld om best-in-class service te bieden. De BCW-cultuur is een inspiratiebron voor geweldig werk en in 2021 werd BCW's EMEA-netwerk door PRovoke Media uitgeroepen tot Pan-EMEA Consultancy of the Year.

Office Details

  • BCW The Netherlands

    Lange Voorhout 58-4 2514 EG Den Haag The Netherlands

    Contact Us
    [email protected]

Kom werken bij BCW

Momenteel hebben wij verschillende openstaande vacatures, lijkt het je leuk om voor een internationaal communicatie & pr bureau te werken? Bekijk dan snel of er een passende vacature voor jou bij zit!

Follow us to stay connected