HomeNorwayKarriere

Karriere

Det er opp til deg!

BCW er et globalt kommunikasjonsbyrå med fokus på strategi og bærekraft. Totalt har BCW kontorer i 42 land og over 4.000 ansatte. BCW Oslo er et sterkt integrert team med eksperter fra en skare av ulike bransjer. I kommunikasjonsbransjen er byrået så bra som sine ansatte, derfor er vi alltid åpne til å høre fra nye talenter, er du vår nye kollega?

Jumble 03
Når man jobber i BCW er man ikke kun en del av et mangfoldig kompetansemiljø. Man får også å delta i et arbeidsmiljø hvor det er lov til å prøve seg fram, og hvor man virkelig blir satt pris på.”

Leon Solve Mossing

Rådgiver
LEON 520x640
Knut 520x640
BCWs fokus på analyse og kommunikasjonsfaglig metode er en viktig grunn til at jeg trives så godt i byrået, samtidig som det er et stort pluss at konsulenthverdagen byr på variasjon i form av ulike arbeidsoppgaver og oppdragsgivere fra både offentlig og privat sektor. BCW er også et globalt byrå, og det er givende å jobbe med internasjonale kunder og å samarbeide med andre BCW-kontorer over hele hele verden.”

Knut Helsa

Seniorrådgiver
Jeg er opptatt av å jobbe bredt, og det får jeg gjort i BCW. For eksempel får jeg jobbet med å hjelpe industriaktører på veien mot bærekraftighet, holde kurs i presentasjonsteknikk, synliggjøre internasjonale produsenter av mobil- og smartteknologi, og bidra til universiteters kommunikasjon av forskning og utdanning. Allsidige oppgaver og en jobb vi hvor vi ser resultater – det er givende arbeid!”

Vebjørn Granum Kjersheim

Rådgiver
Vebjørn 520x640
Ledige stillinger:

Se våre ledige stillinger under:

Ingen ledige stillinger? Vi vil fortsatt høre fra deg, ta kontakt med oss her:

E-post: [email protected]