HomeNetherlandsIssue Management & Crisis Communicatie

Issue Management & Crisis Communicatie

Wat er ook mag komen,
wij staan klaar.

Bij BCW begrijpen wij dat zelfs de best geleide organisaties niet immuun zijn voor crises. Daarom helpen we onze klanten de risico's voor hun reputatie te identificeren, te beperken en te beheren. En als het noodlot dan toch toeslaat, helpen we onze klanten hun reputatie te herstellen en het vertrouwen terug te winnen.

Wij weten dat effectief reputatie management meer is dan alleen ‘het juiste zeggen’, meer dan alleen ‘reageren op de situatie’. Het gaat om het onder controle hebben en succesvol overbrengen van het complete verhaal.


Onze aanpak

Het is nooit te vroeg, nooit te laat. Waar kunnen wij u mee helpen?

Resistance.

Samen identificeren we reputationele risico’s voordat ze zich voordoen. Uit ervaring weten wij dat veel organisaties simpelweg te laat op een issue of crisis reageren. Daarom helpen wij bij het tijdig signaleren van sociaal maatschappelijke, politieke of sectorspecifieke ontwikkelingen die op welke manier dan ook de reputatie van de organisatie kunnen raken en bereiden we de organisatie voor zodat er snel, adequaat en vol vertrouwen gereageerd kan worden.

Corporate 254
Corporate reputation 159

Response.

Wanneer het ondenkbare gebeurt, zijn wij er. Wij bieden deskundig crisis- en strategisch advies zodat onze klanten de crises veilig en succesvol doorstaan. Waar en wanneer dan ook, onze teams blijven toegewijd, zo lang als nodig.

Recovery.

Nadat een crisis voorbij is, kost het terugwinnen van het vertrouwen van mensen tijd. Juist deze periode wordt een goed doordachte, strategische aanpak vaak onderschat. Wij helpen bij het terugwinnen van stakeholders en het weer opbouwen van de reputatie.

Clientpartnership v3 01 2

24/7 crisis support

De crisiscommunicatie experts van BCW zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Niet alleen in Nederland, ook wereldwijd hebben wij een team voor u klaar staan.

Voor spoedgevallen en 24/7 support zijn we te bereiken voor Crisis Support via +31 (0)70 302 11 99.

Crisiscommunicatie support 500 x 384 px Menu