HomeNetherlandsPR & Media

PR & Media

Zoek je een PR-bureau die jouw boodschap tot leven kan brengen? Als bedrijf wil je natuurlijk zichtbaar zijn en met de juiste doelgroep in contact komen. Je hebt tenslotte een belangrijke boodschap om te vertellen. PR kan hier naast marketing flink bij helpen. Maar hoe krijg je de juiste media-aandacht en zichtbaarheid richting jouw doelgroep?

Bij BCW beginnen we met het ontwikkelen van een doordachte strategie. Waarbij we de juiste middelen bij elkaar zoeken, afhankelijk van het einddoel. Qua aanpak kun je denken aan een creative media pitch om journalisten enthousiast te krijgen, een influencer samenwerking, (online) advertorials of een persevent.

De PR-adviseurs van BCW gaan graag met je in gesprek om je te adviseren en het juiste communicatieplan te ontwikkelen voor jouw merk.

Bij BCW helpen we klanten op lokaal niveau maar dat is niet alles. Je kunt bij ons ook terecht voor een internationale PR-campagne waarbij we ons wereldwijde netwerk van BCW-kantoren en experts inzetten.

Hydro
Pohjoisranta BCW blogi Dont look up ja viisi muuta mediavalmentajan vinkkiä

Zelf media te woord staan.

Een goede mediatraining is het halve werk. Je wilt tenslotte goed voorbereid en zelfverzekerd voor de dag komen tijdens een interview. Hoe ga je om met journalisten? Hoe bouw je een boodschap op? Hoe beantwoord je op de juiste manier vragen waar je het antwoord niet op hebt? Bij BCW verzorgen we op maat gemaakte mediatrainingen, voorzien van filmapparatuur om het zo echt mogelijk te laten lijken. Tijdens deze trainingen scherpen we jouw boodschap aan, bereiden we je voor op onverwachte vragen en oefenen tot je zelfverzekerd genoeg bent om media te woord te staan.