HomeNetherlandsSustainability & ESG

Sustainability & ESG

De terecht groeiende bezorgdheid over de toestand van de planeet zet besturen, bedrijven, merken en industrieën onder druk en zet ze in de schijnwerpers om te bewijzen - en niet alleen te beloven - dat ze aan de goede kant van het klimaatverhaal staan.

BCW heeft een succesvolle staat van dienst in het helpen van organisaties bij het identificeren, analyseren, verfijnen en communiceren van een samenhangend en consistent duurzaamheidsverhaal, ondersteund door data en relevant voor doelgroepen.

Wij bieden bedrijven strategische ondersteuning om campagnes met impact te creëren. Met advies en begeleiding zorgen wij ervoor dat duurzaamheid centraal staat in de bedrijfs- en communicatiestrategieën van onze klanten. Wij helpen hen om medewerkers en interne stakeholders te informeren, motiveren en inspireren en externe stakeholders bewuster te maken van de duurzaamheidsambities.

Wij werken samen met klanten om authentieke campagnes te ontwikkelen, vooruitgang aan te tonen en investeerders en talent aan te trekken. Van ESG-rapportage en GRI-richtlijnen tot non-profitorganisaties en duurzaamheidsprogramma's: wij helpen onze klanten impact te creëren die zowel de reputatie als het bedrijf ten goede komt.

Aboutpage philosophy shapecompositions 02
We willen onze duurzaamheidsagenda graag delen, maar de angst om te worden beschuldigd van greenwashing houdt ons tegen. Is deze angst terecht?”