HomeNetherlandsSocial, Digital & Content Strategy

Social, Digital & Content Strategy

In het huidige tijdperk mogen digitale marketingcampagnes niet ontbreken in de communicatiestrategie. De mogelijkheden in digital zijn namelijk eindeloos.

Of het nu gaat om een social mediacampagne op Instagram, een video serie op Youtube, of een product placement, een goede campagne valt en staat met strategische, creatieve en goede content en natuurlijk het juiste platform waarop je jouw doelgroep kunt bereiken.

Beauty shapecompv6

Onze aanpak

De juiste strategie

De digital experts bij BCW ontwikkelen geïntegreerde, impactvolle contentstrategieën en (social) mediacampagnes om jouw doelstellingen te behalen. Wanneer nodig schakelen we hierbij zelfs de expertise in van onze digital experts vanuit het hele wereldwijde BCW-netwerk, zodat techniek, data en creatie optimaal in een campagne worden geïntegreerd.

Creatieve content

Goede content valt op, spreekt aan en blijft hangen. Naast het bedenken van een strategie ontwikkelen we ook graag content, dit doen we voor zowel de B2B als B2C sector. BCW heeft een divers content team die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van social content, video’s en creatieve copy.

Aboutpage philosophy shapecompositions 01

Influencer marketing

Consumenten zien influencers als een betrouwbare bron, hun aanbevelingen hebben vaak een directe invloed op het gedrag van consumenten. Maar welke influencer matcht met jouw merk? En Instagram-likes en reacties belangrijk, maar wanneer is een influencer-campagne effectief en hoe meet je nou echt succes? BCW volgt campagnes altijd op de voet en we testen, leren en optimaliseren continue om ervoor te zorgen dat jouw campagne de juiste impact heeft.