HomeNorwayBCW Oslo

BCW Oslo

Et globalt strategisk kommunikasjonsbyrå

I BCW Oslo har vi bakgrunn fra politikk, media, næringsliv og andre samfunnsområder. Vi arbeider bredt med mange ulike kommunikasjonsoppgaver og har et team som brenner for å løse krevende utfordringer. ​

Enten det er myndighetskontakt, politisk rådgivning, strategiutforming, lederstøtte, medie- og samfunnsanalyser, krisekommunikasjon, medietrening, skrivearbeider eller andre kommunikasjonsutfordringer. ​Som kommunikasjonsbyrå tar vi på oss oppdrag for alle sektorer.

BCW er et globalt kommunikasjonsbyrå og har kontorer og relasjoner over hele verden. Det betyr at vi kan hjelpe der du er og er godt posisjonert for å forstå dine utfordringer og forme din målgruppes oppfatninger for å resultatene vi ønsker å oppnå.​


Våre tjenester

  • Myndighetskontakt (Public Affairs)​
  • PR​
  • Corporate Communication​
  • Krisekommunikasjon​
  • Medietreninger​
  • Strategiutforming​


Vår historie

BCW har dype røtter som kommunikasjonsbyrå i det norske markedet. Det begynte da Burson-Marsteller ble grunnlagt i 1953 med kontorer New York og Chicago. Grunnleggerne var Harold Burson (1921–2020), som er blitt beskrevet av New York Times som en kjempe innen PR, og reklamemannen William A. Marsteller (1914–1987).

I 1977 ble Oslo-kontoret etablert. Dette ble begynnelsen på vårt norske eventyr hvor vi i over 45 år har preget kommunikasjonsbransjen gjennom vår fagutvikling og våre dyktige ansatte. I 2018 ble Burson-Marsteller slått sammen med PR-byrået Cohn & Wolfe, og vi fikk navnet Burson Cohn & Wolfe (BCW).

I dag er BCW Oslo et globalt strategisk kommunikasjonsbyrå. Eid av WPP-konsernet, som er børsnotert i London. Vi er blant verdens største PR-byråer med over 235 kontorer og samarbeidskontorer i mer enn 130 land. I Norge får våre kunder tilgang på unike kompetanse på myndighetskontakt og medierelasjoner, og vårt globale nettverk.