HomeNorwayNewsroomBCW forsterker ekspertisen på politikk, klima og fornybar energi
Facebook iconLinkedIn iconTwitter icon

BCW forsterker ekspertisen på politikk, klima og fornybar energiNovember 18, 2021

Fra venstre rådgiver Leon Solve Mossing, daglig leder Kristian Sarastuen og seniorrådgiver Martin S. Kristensen.
Fra venstre rådgiver Leon Solve Mossing, daglig leder Kristian Sarastuen og seniorrådgiver Martin S. Kristensen.

Oslo 17.november 2021: Burson Cohn & Wolfe Oslo (BCW) har ansatt Martin Smedsrud Kristensen og Leon Solve Mossing. De har bakgrunn fra henholdsvis Klima- og miljødepartementet og Stortingsgruppen til Høyre. Med det forsterker kommunikasjonsbyrået sin retning og kompetanse på politisk rådgivning og klima.

Internasjonalt, politisk og bærekraftig

Hvordan bør fremtidens energimiks se ut om verden skal nå bærekraftsmålene? Dette kan Martin Smedsrud Kristensen både gi råd og svar på. Med en mastergrad i fornybar energi, og med spesielt ansvar for biodrivstoff, biogass og bygg i Klima- og miljødepartementet har Kristensen en ettertraktet spisskompetanse. I departementet jobbet han også med generell klimapolitikk og virkemiddelutforming. Hos BCW Oslo er han allerede i gang med arbeid for spennende aktører innen bioøkonomi.

– Skal man gjøre ord til handling og faktisk levere på klimamål er det viktig å kunne navigere klimapolitiske virkemidler på best mulig måte. Dette er et område som blir mer og mer aktuelt. Det er utrolig spennende å få jobbe med aktører som har høye ambisjoner om å levere på dette fremover, sier Kristensen.

Politikk og det internasjonale landskapet blir stadig viktigere for BCWs kunder. Her stiller Leon Solve Mossing med bred kompetanse både med sin internasjonale utdanning og erfaring fra Stortingsgruppen til Høyre og som nestleder i Unge Høyre. Våren 2021 ble Mossing uteksaminert fra King’s College London med Honours i International Management Bsc med utveksling til Tongji DaXue Shanghai.

– Det å få jobbe i et stort globalt byrå som BCW gir mange spennende muligheter. Enten kundene befinner seg i Norge eller i utlandet får jeg jobbe med saker hvor det er god bruk for internasjonal kompetanse og velformulerte råd om politikk. Det gir virkelig mersmak å kunne levere på områder jeg brenner for.

Mossing er alt godt i gang hos BCW Oslo og får gode tilbakemeldinger på sine råd og erfaringer med det politiske bildet.

Walk the talk

BCW Oslo er ikke bare et kommunikasjonsbyrå som leverer strategiske råd til sine kunder. CEO Kristian Sarastuen er klar på at byrået også jobber i en tydelig strategisk retning fremover.

– Vi er ett av verdens største kommunikasjonsbyrå med kontorer i tilnærmet alle land. Sammen med kontoret vårt i Brussel er vi sterkest på bærekraft og ESG. Det er jeg utrolig stolt over. Med Martin og Leon på laget styrker vi denne posisjonen ytterligere. Vi ser at vi beveger oss gradvis fra ren strategisk kommunikasjon og over i forretningsutvikling i tråd med at virksomhetene, som verden for øvrig, ikke bare må snakke om og diskutere utfordringene på klima og miljø, men faktisk også løse disse, Sarastuen.