HomeNorwayNewsroomNy kreativ kompetanse
Facebook iconLinkedIn iconTwitter icon

Ny kreativ kompetanseApril 22, 2022

Jannike Wiklund Stavnhaugen er BCW Oslos nye juniordesigner.

Facebook iconLinkedIn iconTwitter icon

Jannike Wiklund Stavnhaugen er BCW Oslos nye juniordesigner.

Facebook iconLinkedIn iconTwitter icon

Påsken er over, og BCW Oslo ser frem til en aktiv vår med mye spennende arbeid i kikkerten. En av de mest gledelige nyhetene for oss denne våren er at Jannike Wiklund Stavnhaugen er vår nye juniordesigner.

Jannike begynte like før påske og er fersk i bransjen. Fra studiene ved Westerdals, Høyskolen Kristiania, tar hun med seg solid designerfaring og et brennende engasjement for typografi og effektiv formidling av budskap.

«Det er jo så mye jeg gleder meg til, men det å jobbe kreativt på ulike flater og fronter er viktig for meg. Jeg gleder meg også til å hjelpe kundene våre med å kommunisere budskap gjennom effektiv design, og ikke minst tror jeg at det å se at jobben jeg gjør gir gode resultater blir det noe av det aller beste!»

Som designer vil Jannike jobbe strategisk og bredt med budskapsformidling med alt fra strategisk kampanjeutforming til rapportdesign. Hun vil i det hele tatt å bistå våre kunder med å formidle og nå de riktige målgruppene med treffende budskap som skaper endring.

«Vi er svært glade for å ha Jannike med på teamet fremover. Hun er en handlekraftig og kreativ designer som ser muligheter for å nå ut på nye måter. For et byrå som særlig jobber med strategisk kommunikasjon er god og effektiv budskapsformidling helt avgjørende. Her er Jannike en viktig kreativ kapasitet i teamet vårt og vi ser virkelig frem til å jobbe med henne fremover.» sier Kristian Sarastuen, CEO i BCW Oslo.

Jannike har en bachelorgrad i grafisk design og en årsenhet i 3D-grafikk fra Westerdals - Høyskolen Kristiania.