HomeNorwayNewsroomNye folk i full sving
Facebook iconLinkedIn iconTwitter icon

Nye folk i full svingOctober 4, 2021

Kristian Sarastuen (CEO) sammen med Vebjørn Granum Kjersheim (t.v.) og Erwin Teigen (t.h.). Foto/ill.: Kjetil Falkum Løvik, BCW Oslo
Kristian Sarastuen (CEO) sammen med Vebjørn Granum Kjersheim (t.v.) og Erwin Teigen (t.h.). Foto/ill.: Kjetil Falkum Løvik, BCW Oslo

Erwin Teigen

Talentfulle Erwin Teigen får testet ut sin praktiske politiske erfaring som intern i BCW. Han har akkurat fått forlenget internshipet sitt.

Erwin har på kort tid rukket å skaffe seg en imponerende politisk CV. Han har jobbet i halvannet år for Stortingsgruppen til Fremskrittspartiet, hvor han blant annet har jobbet med sosiale medier, justisfraksjonen og profilbygging. Han har også vært ordførerkandidat i hjemkommunen Hadsel.

Erwin 520x640 1 520x640
Erwin Teigen. Foto/ill.: BCW

– Det er spennende å jobbe i BCW, selv om jeg er her først og fremst for å lære er det også viktig for meg å gjøre meg selv nyttig. Jeg har en del erfaringer fra politikken, og det er veldig bra å kunne bruke disse til å løfte både BCW og kundene våre, forteller Teigen.

– Det er svært viktig for oss å gi unge talent muligheten til å lære kommunikasjonsfaget innenfra og anvende praktisk, politisk erfaring på en systematisk og metodisk måte. Erwin har et stort potensial og han får prøve alle sider av det profesjonelle kommunikasjonsyrket, sier administrerende direktør Kristian Sarastuen.

Vebjørn 520x640
Vebjørn Granum Kjersheim. Foto/ill.: BCW

Vebjørn Granum Kjersheim

Universitets- og høgskolesektoren, og ESG/bærekraft er fagfelt som styrkes med Vebjørn Granum Kjersheim på teamet. I løpet av sin første måned har han blant annet gjennomført kurs og sertifisering i Global Reporting Initiative (GRI).

Vebjørn har siden høsten 2017 jobbet som taleskriver og rådgiver for rektoratet ved Universitet i Bergen. Ledelsen ved et breddeuniversitet som UiB jobber med en vid sammensetning av fag. Dette har gitt Vebjørn innsikt i forsknings og utviklingsarbeid som dreier seg om alt fra klima, havforvaltning, utvikling av helsetjenester, kulturforvaltning eller teknologiutvikling.


– Det var veldig gøy at BCW tok kontakt, og det er virkelig spennende å kunne arbeide for økt oppmerksomhet og kjennskap til de viktige sakene våre kunder har fokus på. Fra før har jeg særlig erfaring med å kommunisere hvordan forskning og utdanning bidrar til samfunnsutviklingen. Gjennom arbeidet i BCW får jeg nå bryne meg på kommunikasjon hos enda flere institusjoner, organisasjoner, sektorer og fagområder.

– Vebjørn kommer til å bli en sterk ressurs for oss på hele utdanningsfeltet. Han har masse erfaringer og kjenner bransjen godt. Vebjørn vil også styrke vårt ESG-team og bidra til å håndtere en økende oppdragsmengde fra spennende kunder med krevende oppdrag. Han er den andre rådgiveren hos oss som nå er fullt sertifisert innenfor GRI-rapportering, forteller administrerende direktør Kristian Sarastuen.

Vebjørn har en mastergrad i historie og har i tillegg tatt fag i religionsvitenskap, om klimaendringer og kunstig intelligens.