HomeNorwayNewsroomVi satser på eiendom
Facebook iconLinkedIn iconTwitter icon

Vi satser på eiendomNovember 13, 2020

Tom Bratlie (f.v.), Susanne Lende og Kristian Sarastuen
Tom Bratlie (f.v.), Susanne Lende og Kristian Sarastuen

-Vi har lenge ønsket å styrke laget innen eiendom. Et samarbeid med Tom sikrer oss en ekspertise og erfarings som gir oss et solid grunnlag for denne satsningen. Velkommen til Tom, sier Kristian Sarastuen.

Bred erfaring

Tom Bratlie har tidligere vært kommunikasjonsdirektør i eiendomsselskapet Entra og driver i dag egen konsulentvirksomhet innenfor eiendom og kommunikasjon. I tillegg til dette har Tom erfaring fra lokalpolitikken i Asker, eget kommunikasjonsbyrå og flere år som kommunikasjonsdirektør i både Norske Skog og DNO. Sammen med Tom tar vi nå sikte på å levere nye og effektive tjenester til eiendomsbransjen.

-Gjennom samarbeidet med BCW blir jeg en del av et team som har bred erfaring og kapasitet til å bidra med verdiskapene kommunikasjon for ulike aktører, forteller Tom.

-Tom sitter på en solid forståelse av mekanikkene i eiendomsmarkedet. Sammen har vi erfaring og kompetanse fra begge ender av bordet. Sånn blir det unik forståelse av, noe som vil være til glede for våre kunder, forteller Susanne Lende.

Velkommen til oss, Tom!