HomeFinlandNewsroomAntti Lehtinen on nimitetty Pohjoisranta BCW:n toimitusjohtajaksi
Facebook iconLinkedIn iconTwitter icon

Antti Lehtinen on nimitetty Pohjoisranta BCW:n toimitusjohtajaksiApril 11, 2023

Lehtinen siirtyy Pohjoisranta BCW:n toimitusjohtajaksi operatiivisen johtajan paikalta. Hän on kehittänyt toimistoa ja sen liiketoimintaa muun muassa kansainvälistä yhteistyötä lisäämällä.

Monipuolisen uran markkinointiviestinnän, konsultoinnin ja uutismedian parissa tehnyt Lehtinen aloitti Pohjoisranta BCW:n operatiivisena johtajana huhtikuussa 2022.

”Me olemme tehneet vajaan vuoden aikana kovasti töitä yhdessä ja kehittäneet jo ennestään laaja-alaista osaamistamme viestinnän, public affairsin ja digin sisällä. On erityisen motivoivaa, että kuumat teemat, kuten vihreä siirtymä, vastuullisuus, energia ja tekoäly ovat aiheita, joiden päällä olemme nyt jatkuvasti”, Lehtinen sanoo.

Vuoden verran Pohjoisrannassa jatkunutta työarkea Lehtisen uusi nimitys ei tule juuri muuttamaan. Kuluneen vuoden aikana hän on kehittänyt Pohjoisranta BCW:n liiketoimintaa erityisesti kansainvälisen yhteistyön kautta. Skandinaavinen yhteistyö noteerattiin maaliskuussa 2023, kun Suomen BCW palkittiin Pohjoismaiden parhaana viestinnän konsulttitoimistona EMEA SABRE -kilpailussa yhdessä Ruotsin ja Norjan kanssa.

”Vaikka suurin osa työstämme tapahtuu Suomessa, kansainvälisyys antaa meille ainutlaatuisen aseman markkinassa. BCW-kollegat eri puolilla maailmaa eivät ole vain kontakteja, vaan työkavereita, joiden kanssa voimme rakentaa kovatasoisia tiimejä ja tarjota parasta mahdollista osaamista asiakkaillemme. Maailma muuttuu kovaa vauhtia, ja jos tarvitsemme esimerkiksi korkealuokkaista tekoälyosaamista, voimme kääntyä omien tuttujen asiantuntijoidemme puoleen ja saada tiimit rakennettua hyvinkin nopeasti.”

Ennen nimitystään Lehtinen johti Suomen toimistoa yhdessä BCW Nordicin toimitusjohtajan Marta Karlqvistin kanssa.

“Olen tehnyt tiiviisti yhteistyötä Antin kanssa vuoden ajan ja voin vakuuttuneena sanoa, että hänen johtajuutensa ja sitoutumisensa Pohjoisranta BCW:n liiketoiminnan kehittämiseen on todella elävöittänyt toimintaamme. Lehtinen on onnistunut rakentamaan huippuluokan tiimin ja kasvavan asiakasportfolion sekä edistämään yhteistyötä niin Pohjoismaissa kuin Euroopassa laajemmin”, sanoo Karlqvist.