HomeFinlandNewsroomEtsimme joukkoomme vaikuttajaviestinnän asiantuntijaa
Facebook iconLinkedIn iconTwitter icon

Etsimme joukkoomme vaikuttajaviestinnän asiantuntijaaJune 17, 2022

Pohjoisranta BCW on kansainvälinen strateginen viestintätoimisto, jonka eritysosaamista ovat vaikuttajaviestintä, pr-kampanjointi, luova suunnittelu ja kriisiviestintä. Osana globaalia BCW-ketjua toimimme aktiivisesti erityisesti Pohjoismaissa ja Euroopassa. Toimitilamme sijaitsevat uusissa upeissa puitteissa Helsingin kattojen yllä, Kampissa.

Etsimme kasvavaan joukkoomme vaikuttajaviestinnän asiantuntijaa

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia haasteita kunnianhimoisessa ja osaavassa työyhteisössä. Kansainvälinen Cannes-palkittu verkostomme tarjoaa lisäksi loistavia näköaloja luovuuteen, digitaalisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen niin Suomessa kuin maailmalla.

Työyhteisönä arvostamme ja vaalimme näkemyksellisyyttä ja itsensä kehittämistä. Meille yhdenvertaisuus työpaikalla on keskeinen arvo. Joustavat työskentelytapamme, vapaa-aikaa tukevat edut ja kattavat työterveyspalvelut ovat tarkoitettu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi.

Toivomme, että olet aiemmissa töissäsi saavuttanut hyvää ymmärrystä poliittisesta päätöksenteosta ja kykyä analysoida yhteiskunnallisia muutoksia. Sinulle on kertynyt monipuolista viestinnällistä osaamista. Aiempi toiminta erilaisissa edunvalvonnan tehtävissä ja laajat verkostot edesauttavat sinua menestymään työssäsi.

Sinulla on intoa ja halua oppia jatkuvasti uutta, tartut toimeen osana joukkuetta ja sinua motivoi vaihtuvat ja erilaiset työtehtävät erilaisille organisaatioille.

Tuleviin työtehtäviisi kuuluu konsultointi, viestintäprojektien suunnittelu ja toteutus sekä oman toiminnan kehittäminen. Työskentely vaatii itsenäistä työskentelyä, oma-aloitteisuutta ja laatutasosta vastaamista. Tarkempi työnkuvasi ja tittelisi räätälöidään osana keskusteluja.

Toivomme, että sinulta löytyy useampia alla olevista taidoista:

  • Erittäin hyvä suomen- ja hyvä englanninkielen taito
  • Hyvät ihmis- ja tiimityötaidot
  • Kyky priorisoida, organisoida ja hallita monia tehtäviä samanaikaisesti
  • Kyky ajatella luovasti sekä innostua uudesta
  • Kyky tuottaa strategista materiaalia asiakkaalle
  • Kyky ajatella liiketoimintalähtöisesti
  • Tinkimätön asenne tuottaa korkealaatuista työtä


Tunnistitko itsesi – laita hakemus tulemaan asap!

Mikäli tunnistat itsesi yllä olevasta, laitathan hakemuksen cv:n ja palkkatoiveen kera tulemaan osoitteeseen [email protected] 3.7.2022 mennessä. Työn aloitusajankohdasta sovitaan valitun henkilön kanssa.

Lisätietoja 26.6. asti:

Hanna Kuntsi
VP, Director, Public Affairs
050 3100676, [email protected]

Lisätietoja 27.6.-3.7.:

Riku Lievonen
Account Director, Public Affairs
040 8327479, [email protected]