HomeFinlandNewsroomPiritta Jokelainen vahvistamaan Pohjoisranta BCW:n vaikuttajaviestinnän tiimiä
Facebook iconLinkedIn iconTwitter icon

Piritta Jokelainen vahvistamaan Pohjoisranta BCW:n vaikuttajaviestinnän tiimiäJanuary 16, 2024

Piritta Jokelainen tuo Pohjoisrantaan korkean tason osaamista politiikasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, laajat verkostot sekä vahvan kokemuksen sidosryhmäsuhteista.

Jokelainen on työskennellyt aiemmin työministeri Tuula Haataisen ja SDP:n puheenjohtaja Sanna Marinin erityisavustajana sekä ammattiliitto Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta vastaavana erityisasiantuntijana. Valtiotieteiden maisteriksi Turun yliopistosta valmistunut Piritta tuntee poliittisen järjestelmän kiemurat ja hänellä on laajat verkostot yli puoluerajojen.

"On hienoa päästä tarkastelemaan yhteiskunnallista päätöksentekoa monipuolisesti erilaisten asiakkaiden näkövinkkelistä ja tukemaan heitä omien tavoitteidensa saavuttamisessa. Myös Pohjoisrannan yhteishenki ja kollegiaalinen yhdessä tekemisen meininki vakuuttivat", sanoo Jokelainen.

Vaikuttajaviestinnän ja edunvalvonnan lisäksi Jokelaiselta löytyy monipuolista kokemusta sidosryhmätyöstä, tiukista viestintätilanteista sekä mediatyöstä. Osaamista hänellä on myös EU-päätöksenteosta ja vaikuttamisesta.

"Tuore kokemus poliittisen päätöksenteon huipulta yhdistettynä idearikkaaseen ja systemaattiseen työskentelytapaan on Piritan ehdoton valttikortti ja olen todella iloinen, että hänet saatiin edelleen vahvistamaan vaikuttajaviestintäämme," kommentoi Public Affairs-tiimiä johtava Hanna Kuntsi.