HomeFinlandNewsroomPohjoisranta BCW:n uudet harjoittelijat Juuso ja Julius rikastuttavat toimiston digi- ja mediaviestinnän osaamista
Facebook iconLinkedIn iconTwitter icon

Pohjoisranta BCW:n uudet harjoittelijat Juuso ja Julius rikastuttavat toimiston digi- ja mediaviestinnän osaamistaMarch 9, 2023

Varhainen kevätaurinko on tuonut Poran toimistolle uutta verta, kun Juuso Koskinen ja Julius Kukkonen aloittivat helmikuussa harjoittelunsa Pohjoisranta BCW:llä. Molemmat ovat haaveilleet viestintätoimistossa työskentelystä jo pitkään.

Media-alalta ponnistaneella lahtelaislähtöisellä Juuso Koskisella on vuosien kokemus journalistisesta työstä useista eri toimituksista. Pohjoisranta BCW:llä houkutteli ennen kaikkea rohkaiseva ja avoin yrityskulttuuri. Juuso on kiinnostunut tuomaan osaamisensa erityisesti Pohjoisranta BCW:n media-, markkinointi- ja someviestinnän kentälle sekä kuvausproduktioihin.

”Alan monipuolisuus sekä työn joustavuus ja tekemisen meininki ovat tarttuneet heti. Poralla oppia saa laajasti eri toimialoilta ja erilaisten asiakkuuksien parista. Täällä otetaan huomioon henkilöstön yksilölliset elämäntilanteet ja osataan sopeuttaa työskentely sen mukaiseksi”, Juuso kertoo.

”Uskon vahvasti tiimityön voimaan. Kun viisaat päät – joita Poralla muuten riittää – lyödään yhteen, tulos ei voi olla muuta kun timanttia”, Juuso jatkaa.

Julius Kukkonen hyppäsi osaksi Pohjoisrannan tiimiä viikkoa ennen Juusoa ja on jo solahtanut kiinteäksi osaksi toimiston peruskalustoa.

Kokemusta sosiaalisesta mediasta, tekstintuotannosta sekä monikanavaisesta sisällöntuotannosta Juliukselta löytyy muun muassa oman vintage & secondhand -vaateyrityksen parista.

’’Yrittäjyys on minulla verissä. Odotan innolla, millaisiin projekteihin pääsen mukaan ja millaisia työtehtäviä Poran kaltainen maineikas viestintätoimisto pitää sisällään. Minut ja Juuso on otettu lämpimästi vastaan ja on selvää, että tulen oppimaan valtavasti harjoitteluni aikana”, Julius iloitsee.

Kansainvälisyys kiinnostaa tuoreita harjoittelijoita

Harjoittelun ohella Juuso viimeistelee Jyväskylän kauppakorkeakoulussa yritysviestinnän ja digitaalisen markkinoinnin maisteriopintojaan. Kansainvälistä kokemusta on tarttunut opiskelijavaihdon myötä Yhdysvalloista asti.

Myös Helsingin yliopistossa Politiikan ja viestinnän kandidaattiohjelmassa maailmanpolitiikkaa pääaineenaan opiskelevaa Juliusta kiinnostavat kansainväliset asiat.

Hän toivookin pääsevänsä mukaan erityisesti kansainvälisiin yhteiskunnallisen viestinnän projekteihin.

’’En tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta kansainvälinen tekeminen on kiehtonut jo pitkään ja Poran globaalius veti puoleensa. Olen tullut oppimaan ja haluan olla avuksi omalle tiimille ja kollegoille niin hyvin kuin pystyn’’, Julius kertoo.

Tervetuloa taloon uudet poralaiset Juuso ja Julius!