HomeFinlandNewsroomRekry: Viestintäkonsultti
Facebook iconLinkedIn iconTwitter icon

Rekry: ViestintäkonsulttiSeptember 2, 2022

Pohjoisranta BCW on kansainvälinen strateginen viestintätoimisto, jonka eritysosaamista ovat vaikuttajaviestintä, pr-kampanjointi, luova suunnittelu ja kriisiviestintä. Osana globaalia BCW-ketjua toimimme aktiivisesti erityisesti Pohjoismaissa ja Euroopassa. Toimitilamme sijaitsevat uusissa upeissa puitteissa Helsingin kattojen yllä, Kampissa.

Etsimme kasvavaan joukkoomme viestintäkonsulttia

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia haasteita kunnianhimoisessa ja osaavassa työyhteisössä. Kansainvälinen Cannes-palkittu verkostomme tarjoaa lisäksi loistavia näköaloja luovuuteen, digitaalisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen niin Suomessa kuin maailmalla.

Työyhteisönä arvostamme ja vaalimme näkemyksellisyyttä ja itsensä kehittämistä. Meille yhdenvertaisuus työpaikalla on keskeinen arvo. Joustavat työskentelytapamme, vapaa-aikaa tukevat edut ja kattavat työterveyspalvelut ovat tarkoitettu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi.

Odotamme, että olet monikanavaisesta sisällöntuotannosta ja vaikuttavan viestinnän tekemisestä syttyvä konsultti tai sellaiseksi pyrkivä viestinnän tekijä, jolla on jo muutaman vuoden kokemus työelämästä.

Innostut tai olet jo kerryttänyt kokemusta mediaviestinnästä sekä viestintäprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta osana asiakastiimejä.

Sinulla on kykyä ymmärtää monimuotoisia kokonaisuuksia ja olet kiinnostunut ajan ilmiöistä. Osaat kiteyttää oleellisen kohderyhmiä puhuttelevasti. Liikut ketterästi eri kanavissa ja sytyt itsesi haastamisesta jatkuvasti muuttuvassa viestintäkentässä.

Palat halusta päästä työskentelmään useiden erilaisten toimialojen, yritysten ja organisaatioiden kanssa monissa erilaisissa projekteissa.

Toivomme sinulta useampia seuraavista:

  • Kokemusta ja kykyä tuottaa kiinnostavaa sisältöä erilaisiin kanaviin
  • Kokemusta tuloksellisesta mediaviestinnästä
  • Kokemusta viestinnällisten kampanjoiden suunnittelusta tai toteutuksesta
  • Kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä ympäristössä
  • Intohimoa yhteiskunnallisten ilmiöiden seuraamiseen
  • Hyvää projektinhallintataitoa
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja kirjoitustaitoja suomeksi ja englanniksi, ruotsi on plussaa
  • Kokemus viestintätoimistosta ja/tai toimittajatyöstä on etu

Mikäli tunnistat itsesi yllä olevasta, laitathan hakemuksen, cv:n ja palkkatoiveesi tulemaan osoitteeseen [email protected] 18.9.2022 mennessä. Työn aloitusajankohdasta sovitaan valitun henkilön kanssa.

Lisätietoja:

Katja Espo
VP
040 511 4800
[email protected]